Marţi 7 Iunie

14.00  – Mia şi Migou
Mia este o fetiţă de nici zece ani. Alertată de un presentiment, ea decide să-şi părăsească satul său natal aflat undeva în America de Sud pentru a pleca în căutarea tatălui ei. Acesta lucrează pe un şantier uriaş ce are drept scop transformarea unei păduri tropicale într-o luxoasă reşedinţă hotelieră. Drumul către regăsirea tatălui ei este lung. Mia trebuie să străbată un munte îndepărtat, înconjurat de o pădure enigmatică populată de fiinţe misterioase. În interiorul acestei lumi de legendă, fetiţa descoperă un copac ieşit din comun şi se confruntă cu veritabile forţe ale naturii. O experienţă extraordinară… .

..

Prezentare făcută  de Biofresh
18.00 – Recipes for disaster
de John Webster –  85’

Realizatorul John Webster îşi convinge soţia şi cei doi copii să renunţe la utilizarea produselor pe bază de petrol fără a renunţa însă la modul lor de viaţă de clasă de mijloc din suburbii. Această familie renunţa la maşina proprie în folosul mijloacelor de transport de în comun, exclude plasticul din cămin şi opteză în favoarea soluţiilor «verzi» de câte ori este posibil. În această comedie a erorilor, această familie îşi reevaluează valorile precum şi voinţa şi în definitiv fericirea sa. Toate aceste lucruri pe care nu le facem sau la care nu putem renunţa să le facem, constituie reţetele dezastrului.

..
……

Prezentare făcută  de Verde Pentru Biciclete şi asociaţia De Partea ta

20.30 – 5 Bărbaţi pe Biciclete de Liivo Niglas – 90’

Cinci bărbaţi îşi întrerup vieţile lor de adulţi responsabili şi stabiliţi la casele lor pentru a face un periplu de patru luni pe bicicletă din Mongolia în Nepal. Ei speră astfel să-şi regăsească spiritul de aventurieri de odinioară. Aceştia străbat în condiţii dificile peisaje variate şi întâlnesc persoane fascinante.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: